Et barn for sig by Sissel-Jo Gazan


6zhi0znq6 Download and read online Et barn for sig book by Sissel-Jo Gazan in PDF, ePUB, Mobi, Kindle, and other supported formats on any devices.

Title: Et barn for sig


Author: Sissel-Jo Gazan

Et barn for sig

Click to Continue

Synopsis: Simons liv begynder lykkeligt, men som voksen opdager han, at fortiden holdes skjult – fortiden, som bringer ham sammen med fremmede mennesker med traumer og ulykkelige barndomserindringer.”De fik et eneste barn, og det var Simon. Han blev født så tidligt, at Anna tænkte, at det var første gang, hun så den ende af døgnet. Hun sagde ikke så meget, da han kom ud, men bagefter tudede hun og León i en time, mens babyen betuttet klamrede sig til dem. Han kom til at hedde Simon, fordi han var sådan et smukt lille barn.”Simons liv begynder lykkeligt i det mørkerøde hus. Og han bliver voksen, før han opdager, at noget i hans fortid er blevet holdt skjult. ’Et barn for sig’ er en fortælling om Simons liv. Men også om Frank, Sally og Stormy, Forstanderen,Nord og Rusty og ikke mindst kvinden Paris, der kommer sejlende fra den anden side af havet med et barn, der ikke er hendes. Alle bærer de på hemmeligheder, brikker til det puslespil, der er Simons liv.
Selbstbehauptung: SELBSTBEHAUPTUNG LERNEN – DAS PRAXISBUCH! Wie Sie in 15 Tagen Ihr Durchsetzungsvermögen stärken, höflich nein sagen und Grenzen setzen, im Beruf erfolgreich verhandeln und auch privat Ihre Wünsche durchsetzen: (inkl. Glaubenssätze verändern die Selbstbehauptung verhindern) (Selbstbehauptung, nein sagen, Grenzen setzen, durchsetzen, Durchsetzungsvermögen, Selbstvertrauen, Selbstbewusstsein, Selbstbewusstsein stärken, sich durchsetzen, Verhandlungstechniken), Ausgabe 3

0tn0vh © 2023